jul....

japp igår vare då julafton som vanligt var det julmat & klappar & skit..
sen bar det av till phille för att ta några bira..  där var det alla möjliga loosers som inte hade något bättre än att ktöka på julafton. på plats fick vi även se en ny dans.  Dansen kallas tydligen elefantdansen & den som döpte dansen till det var grannen under oss. den går tydligen ut på att ramla av en stol samtidigt som stolen går sönder. grundaren till dansen är bella & fråga är han hon köpt ensam rätt på den eller inte annars fins det miljoner att känna hära. efter ett tag vart jag & nuppa heta på & dra till hanninge & träffa biffen. ( Erik var mer het på att see biffens brud )   när taxin var beställd får vi höra av biffen att sängplatserna han lovat oss inte finns kvar i hanninge. Erik stänger av telefonen & skiter i taxin .  efter det tunga meddelandet att biffen ej kirrat våra säng platser trastar jag & nuppa hemmåt &  pratar skit om allt & alla . somnar med ett jävla snurrande i skallen.


Sen vill jag även göra en rättelse sen förra inlägget där jag skrev att biffen var fifa kungen men har nu insätt misstaget då faktis marta är det efter att tittat till resultaten i inbördes möten..   men nästa gång ska jag stå på tronen  adios Fuckers !

träningslägret inför tallin beer festival 2008

Fredag..   ska hem till måns & fira att snubben fyller år..  får skjuts in av kim & gabbi (dem e bara vänner)  kommer till slut fram tyvär är destinationen mitt i djurgårdsland.  först lite käk & bira.. sen får måns öppna presenterna  han fick allt en man kan önska sig tobak & lös fitta !  Måns vart extremt glad & vatten pippan flög fram. efter mkt rök i lungorna & för många groggar var det dax bege sig ut på stan.
alla utom jag hamna på claras för min del vart det mentalitets krogen After..  ramlar in dära träffar KIm L , rikard , Hampus ,  och tommy. där inne  var det bara kröka vidare som ett svin..  åker hem alla e lite små sura på varandra utom jag som e för känslokall & inte har känslor på natttunnelbanan.  kommer hem letar efter spy hinken & ställer den vi sängen.. men visade sig att den inte behövdes denna gång.

Lördag..
vaknar känner mig lite skakig i kroppen.  kommer ner till köket & morsan undrar vart tomte luvan som ligger på vardagsrums golvet kommer ifrån.  då minns jag att ajg snodde den av en brudjävel från after som taggit den av tommy.  käkar lite frulle ringer biffen & styr upp en bolagets resa + barkaby.  efter lite fel körningar & skit e vi till slut frtamme i barakaby men de va bara skit dära...
sen ere öl & tv spel på hög nivå hemma hos biffen.  biffen la själv händer på buklan som örbys just nu hetaste fifa lirare.  ( om man lagt  in en 10 på oddset på biffen hade man nu vart mångmiljonär. )
sen efter tv-spelet drar vi en bulle till den skrattande ankan.  där  försöker rykan & andersson försöka få tag i kvinnofolk. det går halvdant. jag biffen marta  drar vidare.  hamnar till slut på götakällare..  framåt 2 viker  iron man själv ner sig totalt & marta drar hem & säger att han är för full. jag & biffen e med & stänger placet .  avslutar krog besök me att svepa varsin vit-ryss  & den var inte behövlig....
sen fylle käk på trafiket sen hem &  kollade Hund tricket  somna mitt i filmen...

onsdag fredag & lördag ..

onsdag :::
jobbade som vanligt livet var piss & som vanligt ända fram till kvällen då jag & stefan valde att dra ut på krogen .. drog på viper & där var det riktigt mkt me folk trots att de var onsdag hällde i oss ett par bira & vart kalas fulla efter några timemr var det dax att dra  vi valde dra lite tidigare pga jobb dagen efter så de va bara leva loppan 6 kasta  södner lite glas & välta stolar hade ju ändå inget att förlora.. sen var det nattbuss hem valde att som vanligt hoppa av på mitt favorit ställe precis vid mässan med hjälp  av nödöppnaren .

Fredag .. 
Hård tv spels kväll det var Guitar Hero på hög nivå...

Lördag..    (firma fest)
var firma fest på tyrol på grönan. kom ditt & kände redan då att dimman började lägga sig över grönan. kom in först tog några bira sen vare ut & kriga bland allt folk för att slänga på lite mat från julbordet på tallriken. efter ett par promille högre  var det dax & dra vidare & möte  några vänner vi slussen & kände på väg ditt att det Grattis förkrök jag fått i mig var ruggugt bra.  ramla in på en krog dära & började direkt med svineri på hög nicå tommy satte nivån högt direkt genom att kasta en full öl på dansgolvet..  kände då att det va dax för mig att kliva upp på en hög scen & kasta ner lite folk.. sen var det dax för spotl tävlingen vem kunde träffa flest fol med sitte gna saliv. anser att jag & tommy får dela första platsen  före maxen.
sen vare tommy igen som tar svineriet till en ny nivå då han får en knuff av någon tommy blir rasande & springer ikapp snubben & trycker upp han mot väggen & skickar iväg en dansk skalle & jag e snabbt på plats & av vapnar killen ( hans vapen var en full öl) sen står vi & kör varanan skalle ett tag tills vakterna kommer & då ere bara ge brickan & vänta på att jackorna kommer..
kommer hem vi fem tiden & e riktigt  trött.

Söndag..
lirar inne bandy & återigen vissar man vilken farlig målskytt man är & säkrade tronen som laget målkung ..
lyckades öven dela ut en riktigt fin armbåge..









KNULLA LIK

RSS 2.0