Lönings helg avklarad

japp ännu en helg avklarad på ren rutin.



Fredag..
jobbade hela dagen & som alltid på jobbet blir det inte mycket gjort gick mest runt med kollegan & lyssna på radio 107,5 & öva ett par schyssta dasn move ....
sen på kvällen  drog jag & max till fellows där det var bar tömning...  första gången jag var där så spännande ny lokal & nya möjligheter. Det försa man gjorde när man kom till en ny lokal var att gå runt ett varv & kolla efter vart det var bäst springa vid eventuellt tjaffs med fel kille eller liknande. ( alltid bra & veta vart man kan gömma sig) dock behövdes det ej denna kvä'll. pga att det var bar tömning så var det bra priser i baren ca 60 kr för hyffsad goda drinkar. 6 musiken var tung House...    Kvällen ansågs helt klar godkänd utena några skadaler..



Lördag...

Vaknar & langar in några sköna bets på dagens fotboll självklart går dem åt helvete ...  & ni som undra varför jag fortsätter att spela när det ändå alltid går åt helvete kan jag bara säga  det är för kicken det är sån skön känsla att man iallafall är med .

senare på kvällen begav sig stora delar av generation swine hem till nuppa för att föra lite .  efter några öl & shots begav vi oss in mot stan med gemensamt mål STORMA PANS. direkt när vår mobb såg ljuset av pans entre gjorde vi en överrasknings rush & körde avöer vakterna totalt dem hade ingen chans utan vart tvugna & släppa in oss. där inne senare kom andra häften av generation swine upp. ( vi hade vart smarta nog att dela upp ligan på olika håll för att inte dra till oss onödig uppmärksam het & på kalla poöis) där inne var det sen mycket öl & en 6 annan drink.,  framåt halv 3 kändes det som bara jag & micke var kvar. micke som skulle hem & ändå inte hade något att förlorade stapplade fram till en liten gumma på dans golvet & gick rakt på sak han ville ha hennes nummer vilket han oxå fick ???  nu idag dagen efter är vi lite osäkra på hur hon såg ut pga  jag tyckte hon va mullig medan micke säger att hon var thight.




bild från shotandet hos nuppa

Bar fucking Tömning

bar tömning på fellows i helgen självklart är man dära


ska ditt nu skriver mer sen



sup & svälj trevlig helg...

Fredag 14 november

Har den senaste tiden fått kritik på stavning & andra sker, Men kommer inte ändra på det eller bry mig detta är inge svenska prov. 

äntligen fredag har precis vaknat upp efter en liten power-nap. dagen på jobbet var riktigt lugn var mest snacka skit med engelsmännen på jobbet & driva med rivarna. Nu snart käka lite mat sen får jag se vart det bär av.





dagens låt :  Me & my - dupidub

Onsdag..

först vill säga missade lite lördags info om vad som hände på dagen dära..

mjo jag hämtade micke i vårby för att kunna dra & lira lite på oddset.  så plockade upp honom & drog till Heron för att tippa . alla vet det är där storspelarna lämmnar in sina tips. efter lämnat in tipsen var det dax för lite " snax on me time" vi valde såklart willys det låg närmast. det visade sig att vi inte skulle ångra oss. precis när jag böjer mig fram för att plocka lite plock godis ser jag två kvinnoben ställa sig bredvid mig.   jag märker snabbt Wow detta är inga vanliga kvinno ben så nyfiken på vad dem läkra benen skulle leda mig till börjar jag spana uppot  & gissa min förvåning det är en riktig jävla milf. tittar snabbt på micke & vi båda ger tummen upp.  kan va tack vare detta som micke senare valde att gå på krogen & följa en 42 åring hem.

efter inhandlandet av snax drog vi till Mc donalds & käkade & köpte med till micke w.  micke berg var riktigt arg efter Mc donalds pga wärn hade beställ matt på hans konto för närmare hundralappen ...

sen see lite fotboll his wärn.

.dagens låt var . lägg ner det vapen
som gick flitigt under dem miunuter vi tillbringade i bilen



Onsdag..

tugnt på jobbet är ruggigt förkyld & fattig som en gris just nu.

det enda som gör att man inte tar fram snaran är rom derbyt som spelas på söndag


Forza Lazio


efter att sigge placerat djyrgårn på en 12:e plats respekterar jag honom..

hello

börjar lite snabbt med att säga allsvenskan är över & tyvär kalmar vann sm-guldet.
Bajen en stabil miit placering . Djurgården som vanligt sämst i stan.

nu till helgen som vart avklarad..

Fredag :

Kom hem Ruskigt taggad för det var en sådan fredag då det var 90:s på riddarkällan.  har nämt det ställe tidigare i bloggen ni trogna läsare vet  redan.

tror 90.s börjar bli mitt hak nu varan fredag.

kom hem duscha pissa, bajsa ja ni vet det där vanliga alla knegare gör när dem kommer hem. efter det drog jag till adam för att föra lite & där samlades vi 4 st alphahannar.
på stället var det grymt lång kö men max & adam tränger sig riktigt vidrigt gjort. jag & kim som är goda förebilder hetsar inte upp oss över detta utan står lugnt & stilla kvar i kön. efter några minuter märker vi att en liten gumma framför oss fyller år & så fort jag hört det får jag igång hela kön att sjunga ja må hon leva! tror hon uppskattade det ...

När vi till slut kom in & hägnt av oss jackorna drar man varvet runt i lokalen för att se vilka man känner igen på placet...
efter lite kallprat & några öl är det dax för dans golvet.  blir galet röj då jag håller till i eouroteckno rummet mest..  vene fan vad max & dem andra gjorde på pojkbandsrummet ? :S
efter ett tag slutar jag dansa & blir lite upptagen av  en liten gumma.  tro det eller ej men hank fixa gumma på dansgolvet.  men det vart inge mer förrutom att hon typ smittade mig med  förkylning & ont i halsen.

lördag

satt hemma & skulle precis fundera om det var utgång eller ej..  då får jag sms av charlie som e sugen på utgång så jag tackar inte nej  utan drar med mig max ut mot söder.  var ju tvungen ta med max åker inte in till knivsöder själv på lördagar & speciellt inte om man är en frontfigur inom Generation Swine. mycke streetsmart av mig då att ha max med.
efter lite snack om vart vi skulle hamn vi på söderhof. där visade det sig att hela ligan med KGG var dära. ( för er som inte vet är KGG ett gangstergäng jag förrut mycket umgicks med innan tiden med Generation Swine. men efter att KGG inte riktigt hade samma vilja att vara på tårna & deras musik är håkan hellström kände jag det var dax att tacka för mig inom deras liga.  KGG härstammar från bagarmossen / Kärrtorp & är ca 20 aktiva"

när jag kom ditt var det ändå skönt att se grabbarna & det var inga sura minner trots att vi nu tillhör olika grupperingar.
efter några öl så ser jag  hela Generation swine storma in på Hogen & jag väntade bara på att endet skulle bli total box. men det vart aldrig något box eller flaskregn. båda ligorna värkade som dem mer var sugna på öl för kvällen.   tänkte bara påpeka hade det smällt hade jag givetvist vart på Generation swines sida. så nu behöver ni inte uindra om jag dubbel spelar mellan olika logr grabbar ;)

efter att hofen hade stägnt drog jag & charlie till studio 54 på medis hyffsat ställe men måste säga Musiken var katastrof !.  när det ställe stägnde var det hem & slagga ruset av sig.



nedanför en lite det ryktas lista om helgen

det ryktas !

  • att max även han bytte saliv med en gumma på fredags kvällen.
  • Jag var tveksam till om min gumma såg okej ut dagen efter.. FAT MIKE intygade på ett Godkänt efter bildvisning
  • att micke aka FAT MIKE  berg fixade en 42 åring på lördags natten
  • att samma FAT MIKE  kan ha givit eller blivit smittad med klamydia
  • att Generation swine  Marta ser ut att ha gått upp 3 kilo muskler den senaste månaden
  • att Kim körde med fick plunta på riddarkällan
  • att jag fortfarande håller kontakt med fredags gumman
  • att micke berg numera kallas Klamydia micke
  • att micke är en MILF hunter
  • att jonas har sätts aktift dem senaste gångerna Generation swine är ute.
  • Att marta planerar en Bomb attack på läktaren mellan örby & Bajen när dem mötts i Hockey
  • Att biffen har samlat grabbar för att svara med en Örby mobb
  • Adam & Max tränger sig i krog köer
  • Allsången i kön till riddarkällan vart lcykad tyckte alla utom födelsedags barnet
  • Nästa söndag är det Derby



njacki njacki   Suckers !


31 & 1 oktober / november

31 fredag

Var en härlig dag först var det bara halvdag på jobbet det är alltid skönt.
efter jobbet träffade ajg biffen aka Big B  drog en sväng förbi skärholmen köpte en tröja brun färg alltid najs.
sen svängde förbi addidas lagret i hammarby där vart det en nu behövlig tränings bag

på kvällen sen vart det utgång & ligan beståd av mig, max danne, simon. vi hamnade på ice inte vart dära tidigare utom då det hette typ klubb mera.   kvällen vart helt okej utan några skandaler faktis eller maxewn & dannes ragg får stå för skandalerna tack vare deras utseende.. hamnar inte på top 10 listan kan man säga...  men smaken e som baken...


1  Lördag
var lite halft sliten efter fredagen men startade som vanligt på lördagar med att se vad dagens fotbolls matcher hade för odds & bjuda på efter några rader & mindre cash i fickan hamnade vi hos kinesen philip & alex w. där var det superlördag hög nivå & dert live oddsadets mycket .  efter det hem & käka lite mat för att sen ge sig upp till bandithagen igen för att börja förkröka innan lokal festen i årsta skulle äga rum. kände att redan ölen vid middagen hade gjort succe. men det hindrade inte mig från att ta emot sprit när kinesen ebjöd. efter några timmars förande & UFC matcher drog vi oss mot årsta torg & lokal ferren.  där träffades många personer bland annat några fler medlemmar från generation swine ,  MARTA , Larre,  mfl.  i baren stog lite annat löst folk & serverade  typ nogren & daniel larrson. men ska inte klaga drinkarna var av hög kvalitè haha.  efter vart dära en timme ser jag johan  sorkens lillebror vara lite för mycket på lyset han var den enda som inte kunde kointrollera sitt drickande pinsamt.  måste gå i släkten eller liknande.
efter många öl & drinkar var det dax gå hem & då passar biffen på att leta upp största latino gänget han ser inom 100 meter & ska fram & tjaffsa, latinosarna var inte så glada & börja vifta med kniv & grejer. varav biffen fortfarande vill hetsa...
det blir inge tumult efter att bella tryckt bort biffen till buss statuonen.  sen hamna i gullmars på trafficket där efter är det svart ... 



söndagen tillbringade hos kinesen stämningen var lite låg alla hade lite huvudvärk & var allmänt slitna




micke laddar för sin UFC match




 en typisk Generation Swine ufc match

RSS 2.0