20 21 22

fredagen 20/3

möte upp biffen vid globen för att se bajen hockeys sista match.  biffen var vid min ankomst riktigt taggad & rund under fötterna han hade då redan hält i sig ett par öl.. matchen i sig var ren publik fest dem 4200 pers som kommit till hovet för att se hockey när den är som bäst fick se en säker 7-1 vinnst. efter det krävde biffen några till öl på gullmarsons krog.  På G hem beslutade vi att det var läge att kliva ner på lokala engelbrekt & stöka. sagt & gjort helt plötsligt satt vi där med öl & larre & max joinade. efter ett tag sätter sig en stor biffig lirare med rakat huvud & tattuerad under arm vid  vårt bord. efter att lyssnat på hans historier konstaterar biffen att det är en äkta hycklare.  först berättar snubben att han är mot invandrare med mera sen efter ca 10 minuter står han & krammas med Jugoslavierna i baren. efter att vi iaktog det ekade det varje gång han passerade oss 123 Horunge ! från min & biffens munnar.  väll vi stägnings dax  var det frid & fröjd tills vi skulle på bussen. där stog en liten ensam pojke & väntade på bussen när den hade kommit visade det sig att han inte fick åka med pga han hade ingen biljjet eller kunde sms till sig en billjett. jag lackade ur & skrek något om att bussförarens lön inte blev påvärkad av att ungen fick åka med. det hela slutade med att väktare tillkallades & jag fick kliva av bussen tack vare att föraren tyckte jag var hotfull.  nästa buss fick vi iallafall åka med & viu lyckade ta med den lilla killen oxå.


Lördag.. 

vaknade & kände mig mer bakis än vad jag förtjänade.  snackade med biff & vi bestämde hos att ta en promenad till bandhagen & käka på grillen. lirade en hel del bets men inga höjdar lördag..
på kvällen gled runt lite i maxens bil & skrattade åt  hororna vid softbar.

Söndag.

lirade på topp tipset & vann  216 kr vart till 2730 kändes helt okej. tyvär snöade det så jävla mycket så någon fotbolls träning vart det ej. riktigt synd jag kände att jag hade gjort  Kanon träning .



sen  under helgen planerades även en 24timmars kryssning in ser ruggigt bra ut värkar bli närmare 20 pers som åker kommer nog bli ruggigt roligt & många skandaler !




Fred Ut

Micke bergs träning

som vi alla vet så skryter micke mycket om sin träning & han försöker att övertyga oss andra om att han är grymt stor. vi andra ser ingen skillnad men micke envisas med att han tränar extremt mycket
är är svaret varför vi inte ser resultat trots att han tränar mycket !


http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/sofiemode/article4177314.ab


Grattis fotbolls skor

igår  vaknade jag runt 2 tiden. Helt normal tid när man inte jobbar & jag kan säga jag känner ingen med sorg för er som jobbar. ni som tror att mitt liv som spel expert bara bestor av 2 minuters koll på olika odds & sen slänga in lite pengar är helt ute & cyklar.  kolla in bara den här länken så inser ni hur mycket hårt arbete det är som ligger bakom http://www.aftonbladet.se/spel/article4320067.ab ..   hur som helst när jag vaknade la jag in mina rader på topptipset & kopplade av med lite olika youtube klipp. efter ett tag kom biffen & hämta upp mig & vi drog mot hanninge där det var rea på Fotbolls skor. efter ett tag hittade jag ett par skor som såg riktigt mål farliga ut.  Länk till skorna. efter ett par nya skor & en bamse korv för biffen åkte vi hem & jag satt som klistrad framför datorn. när kvällen var slut & alla matcher var färdig spelade hade ajg åter igen lyckats med det omöjliga att få in topptipset som gav mig nya fräscha sedlar rakt ner i fickan . har nog aaldrig sovit så bra som jag gjorde efter detta. !

Lite om helgen som var !

börjar med fredagen..

sitter & undrar cad man ska göra på kvällen.. ringer biff & han säger lite stöddigt ska va i hanninge ! då brinner det i skallen han har dem senaste veckorna gömt sig ute på landet i hanninge & aldrig bjudigt med någon i  umgänget. det värkligen svartnade för ögonen när jag harde han säga hanninge igen..  jag tänkte nu får det va nog så via telefon ställde jag han mot väggen & sa jag & max kommer ditt efter lite om & men satt hlt plötsligt jag & max på ett tåg mot nya landskap. till slut hitta vi till O`learys i Hanninge. när vi kom in på stället tittar vi tunt & ser ingen biff eller maria . Shit tänker vi den jäveln har blåst oss, men vi hänger inte läpp för det utan tar stadiga kliv mot baren. efter en öl märker jag hur en en lirare i ca 30 års åldern med en för liten henry Lloyd keps tok blänger på mig. första tanken var att springa & slänga mig över honom & skricka UFC! men jag hejjdade mig då jagf ser att killen har ca 15 andra vänner runt sig vid sitt bord. & jag kom & tänka på att det gick inte så bra sist när jag skulle hantera 2 öststats gruvarbeta ensam på gullmars torg för några månader sen. jag & max satte oss vid ett bord & snackade lite skit. efter ett tag dyker bifen & maria upp.  Maria visar mig runt i lokalen. det var större än vad jag trodde . fanns en neder våning med dans golv & Bar & ett black jack bord. efter ett tag ser jag en gammal klass kamrat från sjöängen & små snackar lite med henne det visar sig att hon typ låg en miljon vuxen poäng före mig. hon hade gift sig & precis skaffat radhus. efter ett tag går jag ner & spelar lite blackjack & det gick bra för engångs skull biffen står bredvid & skricker WINNER WINNER CHICKEN DINNER efter varje giv. efter ett par öl & några gråggar & en shot så är det dax & gå hem då dem på landsbyggden tydlingen stänger sina lokaler KL2.  när vi står utanför ser vi lite tumult  mellan berusad bonde & vakt men inga märkligheter konstanterar biff & verättar antagligen va den ena skylldig den andra en trä sko eller en span mjölk men dem kommer va nöjda imorgon lagom till att kossorna ska mjölkas. biffen & maria väljer att åka på brajarfest i brandbergen medan jag & max känner att det vore skönt att komma hem till Hemmaplan.  på bussen är det massa löst folk & vi hittar ett halv stökigt gäng längre bak på bussen.. efter ca 2 minuters resfärd så sitter vi & har allsång mycket trevligt. dock gillar inte han som körde bussen våra sånger lika mycket som vi. det firar det halv stökiga gänget & jag med max genom att sjung ännu mer. till slut är vi hemma & det känns säkert att slippa sånt folk som bor i hanninge.

 så här glad är man när man är hemma igen från Hanninge !



Lördag !

börjar kvällen med att käka lite mat med farsan & mina syskon. vi Äter på en resturang i tumba som är ny öppen. maten var helt okej. när sen familjen ska dumpa mig på tumba station känner jag att ölen jag drack under middagen börjar påvärka mitt balanssinne. när jag kommer hem ringer jag philip & får reda på att jag ska in till medis & möta upp dem dära. när jag är framme får jag höra att dem är på debaiser så jag krigar mig fram ditt & ser i kön hur det bara står massa lirare & snackarom håkan hellström & the hives. jag ringer upp phille direkt & förklarar att jag orkar inte med sånt folk eller sån musik. efter ett tag sitter vi på en pub i söder & även dem andra som var på devaiser värka ha lämmnat för att Joina  oss. när jag & phille kommer in igen efter att va ute & taggit oss en nyppa luft & smackat några Golden gate så värkar stämmningen vara lite pilks. & helt plötsligt så kastar bella en grogg mot bordet bredvid & grogg & glas bitar flyger genom rummet sen går bella i rask takt runt hörnet & mot utgången vi hör även någonting annat gå sönder runt hörnet. jag vet inte vad som orsakade detta men det såg ganska roligt ut...  och Bella vissade defenitift att hon var en GS  denna kväll. efter den lilla inidenten så hamnade jag & patrik & phille på pans där vi drack lite bärs & lussnade på tung musik. sen hamnade vi hos patrik där vi tänkte att det skulle drickas turkisk peber. men av någon anledning blev det inte riktigt så.


nu har jag skriv kram i fingrarna ...




Fuck off alla


Burnley

ikväll hoppas vi att burnley vinner till dröm odds " 2.20

RSS 2.0