25:e & 26:e januari...

Löningshelg...

Fredagen.. 
Kom hem va sliten efter kneget..  vi 10 ringde max & bjöd med mig till daniel Hanssnon som skulle iväg efter helgen till lumpen. ( bara lkoosers gör lumpen )  han har nog lirat för mkt cs & ser framför sig hur han spanar ut över det svenska fjället med en awp i handen.
kommer hem till dasniells hus och känner att jag ligger efter lite.   drar i mig 4 öl på 20 minuter & känner att jage med i matchen igen.  sen äre det ultra krökande på hög nivå....
vid halv 4 känner att jag hör öl upp i halsen...   ska gå hem ser bussen komma springer för att hina med trampa i en lerig vatten pöl & blir skitig som fan.. åker en station  kliver av spyr i närmaste buske går hem & dör..

lördag..
drar & bowlar me charlie visar va skåpet ska stå & spöar henne lätt. drar vidare till stan mötter folket drar in på candy & tar en white russian ..   efter ett tag hamnar av någon anledning inne på vipen ser att jag har resten av vännerna dära & känns bra hade ingen lust va ensam med backslick johan & CO själv. ser att hampus trivs som fan  han kastar isbitar på bartender & svinar så bratsen håller på att hälla skumpan i sina egna knän. jonas snor andras drinkar & åker snabbt ut.  det dasnas lite & knuffas inne i vipen .. till slut hemgång &  club värden e nöjd att vi äntligen går. han har inte vart med om såna svin som oss på länge & specviellt inte i vip rummet.  drar hem & känner att det vart en hård helg.



helgen party Kung !  max som körde stenhårt bådde fredag & lördag
helfgens svin  Hampus kastar isbitar på allt & alla



Knulla LIK

RSS 2.0