aiya napa news


fick in en väder rapport från aiya napa inatt. det har på bara dem senaste timmarna börja lagt sig en grov dimma över hela turist området & dem befarar att det bara är en förvarning om vad som kommas skall.
experter har skickats ner för att studera miraklet & konstaterat att detta bara är början av den grova dimman som antas ha börjat arta sig redan tidigt i vintras från norden & därifrån effektift blivit starkare & kompaktare & nu börjat sprida sig ner tilla aiya napa . experterna varnar folk från att imrogon ( måndag 23:e) att vistas sig ute till och med 14 dagar frammåt. bara extremt meriterade dimm kunnigt folk bör vistas ute annars är det extremt lätt att tappa bort sig & aldrig komma till rätta.


hade lite problem med översättningen men fick med det viktigaste

image5


Dagens låt - Bloodhound Gang - Along Comes Mary

...

japp då vare lördag morgon igen & har den där vanliga lördags morgon feelingen just nu du vet den dära när det känns som att huvudet väger bly & du vill sova men kan inte & munnen e torr som det finnaste snuset.
magen skricker efter mat men alla andra kroppsdelar vill bara hitta snaran & få slut på eländet.. tror även denna lördags morgon feeling går under namnet Bakis?

igår vare sista arbets dagen innan aiya napa så jävla skönt & arbets dagen var hyffsat bra kan ha att göra med att snubben jag erbetar med ramla av stegen & vrickade foten & sen lyckades borra sig i finget... KLANT ARSEL.
kanske framgår tydligt men gillar inte personen jag harbetar med just nu han e världens tråkigaste snubbe har inget gemensamt med honom. Han dricker inte ? han gillar inte fotboll ? listan kan göras lång men ni förstår nog redan nu vilken tråkig person det är.

så efter jobbet vara bara hem fixa lite käk & duscha. sen bar det av till öbk. satt dära helt själv ca en timme pga dem andra hade annat & göra först innan dem skulle kröka? kröka går ju först vad kan va viktigare ?
efter ett tag anlände sällskapet satt på öbk fram till stägning sen bar det av till rikard borg mot hans vilja.. där vare bara supa vidare fram till ca 03:00 sen vare hem slå på sökarna somna till dem klassiska kommentarerna från thorsten flink..

Gårdagens & dagens låt - Black sabbath - heaven and Hell

Det ryktas ....

att rikard borg inte tror det blir så mycket festande i aiya napa...

att Hank kommer vara mer dyng än nykter i aiya napa ....

Att någon säger att han ska jaga hajar i vattnet nere i aiya napa :S ( vet låter helt sjukt men men )

att Hank inte kan sova på nätterna på grund av res-feber.

att Hank är glad igen var länge sen sist men att denna glädje kom nu pga en skön bajen vinnst

att några som delar rum med Ben i aiya är oroliga för att hitta avföring på skumma platser

att någon färskade ur på mentalitets resan för att va med sin kärring

att ca 20 grabbar åker ner i tron om att få göka Hank e den enda som inte siktar på att göka för han vet att han inte kommer kunna få stånd en enda gång under resan & det med stor hjälp av alkoholen..




att dagens låt är - RALLY - AIYA NAPA

BAkis !

För bakis för att skriva så mkt mer...



Dagens låt - Teddybears sthlm - Rock 'n roll highschool

Jobbig dag ......................

Idag har allt vart jobbigt började med att jag försov mig 1½ timme pga jag inte hörde klockan ringa i morse. sen var det kaos med pendeln så var först p å jobbet kl 9 skulle egentligen va dära kl 7.
sen fick jag veta att jag inte längre ska jobba på hotellet utan ska träffa en ny snubbe & jobba med han på tekniska & det betyder att jag måste gå upp ännu tidigare nu. plus alltid jobbigt jobba med nya människor...
sist av allt Bajen torska mot kalmar =(

funderade på snaran ett tag men kom tänka på att snart ere helg & kände några sista öl vill jag ha i kroppen innan snaran kommer fram...


dagens låt - AEROSMITH - Crying

ännu en helg av klarad...

då var det söndags morgon igen då .. eller morgon & morgon kl e 14:00 men för mig känns det som morgon pga jag precis lämmna sängen efter att kommit på att jag har micro popcorn i köket som väntas på att poppas & käkas av mig..
igår var det väldigt trevligt det hela startade vid 17 tiden då jag (Hank) & spencer kom på att rikard var hemma själv så valet var enkelt vi åker & bjuder in oss själva till honom.. sagt & gjort efter ett tag hade vi sparkat in rikards dörr käkat upp hans lördags godis & tvingat honom att ta hem lite folk & bjuda på SPRIT. kvällen började grymt bra redan vid halv nio kände jag för att krita en bira av spencer pga min egna dryck var slut .. det var en härlig stämning som var vi lyssnade musik,kröka & hade viktiga samtal till exempel om äsch kommer ej ihåg va vi prata om men det var säkert viktiga & nasvarsfulla samtal... när kl hade närmat sig 23:00 fick jag ögon kontakt med spencer & jag behövde inte ens nämna något han kände samma som jag det var dax .. den senaste tiden har D blivit oundvikligt att bada så fort man fått lite bra dricka i sig & det finns vatten i när heten . så vi sprang direkt ner till älvsjö badets äkliga bajs vatten & kasta av oss kläderna & Bada.. d var svin kallt ballen krympte 2 cm & hade i det läget en max längd på 2 cm..
vi orkade ej klä på oss så vi gick upp lite vinglande mot huset igen plötsligt ser man ett gäng brudar på håll komma varav spencer värka sätt dem direkt & springer jag som var lite trög tänkt han inte reagera så snappt men han undkomma efter litte vissel & rop ? hur fulla var dem ? måste vart hemskt att se 2 spädda pojk kroppar springa runt.
efter det var det dax för lite klädd poker behöver jag nämna att jag var Kungen jag Vann vart av med kläderna direkt..
efter ett tag vart man lite seg så gick hem för att sova...




helgens låt W.A.S.P - I WANNA BE SOMEBODY

Konstig helg..

fan började med fredagen kom hem efter jobbet & vart så jävla sugen på öl så jag la ner mina planer på en vit månad..
sagt & gjort gick över till örby bar&kök tog en öl först innan resten av gänget kom... alla satt & njöt av den goda drycken fram till stägnings dax. sen bar det av till Sanna för lite sång & mer dricka... väl där hemma hände en incident pallar ej dra upp det nu .. efter den grejen gick jag hem ..

Lördag var ganska sliten hela dagen & på kvällen gick hem till larre där 87orna satt & förkröka ...
efter lite om & men sluta det med att jag & Biff Satt på mentalitets bussen för att ta oss in till stan & dricka bira..
efter det har jag vissa luckor om vad som hänt & inte hänt.. minns vi glider in på bar & kök sen träffar dem som tidigare under kvällen hade tagit taxi ditt. Sen nästa minne e hur jag ramlar på nattbussen.. sen ere svart igen sen e jag hemma hos biffen sen svart igen & efter det vaknar jag upp hemma .. har hört i efter hand att jag sprutlackerade biffens trappuppgång med min spya & sen vart halft medvetslös ..





söndagen var allmänt Chill



helgens låt - The business - No one likes us

RSS 2.0