helg över

då var det måndag kväll & ska summera helgen som varit.

Fredag

stor upplslutning hos Rhodan. jag biff en ( aka Big B) , philip & larsson var dära.  det vart som vanligt när svettiga hunkar samlas på ett litet trågnt ställe  & en ps3 i närheten....  FIFA KVÄLL.  alla spelade på top nivå  kvällen igenom utan att låta kaxig anser ajg mig själv som vinnare efter att i sista matchen spöat rhoad & det trots hans extremt stora publikinnehanv i form av jenny.

lördag vart som dem senaste mycket sport. först såg vi örby is innebandy lag spela i högdals hallen. rhodan lyckades göra ett mål men fansen var besvikna dem ville se en målchest.  precis efter målet började jag undra varför Rhodan inte spelade på top i korpen ( fotboll).  det dröjde inte många minuter innan svaret kom han missade på rad flera givna målchanser.

matchen slutade iallafall med stor seger till örby is ! 

Bäst i högdals hallen  var fansen -  Suport your local team.


efter det var det dax för det ultimataste med lördagar nämlingen betting på dagens alla fotbolls matcher.  alla medeltogs till för att inte missa bettingen folk lånade hej vilt små slantar av varandra för att ha råd med en extra kupong eller halv gardering.


men som vanligt gick ddet inge vidare för gängets bettingar...   så det lär dröja innan någon av oss slutar jobba .




söndagen var ä'nnu mer betting & fotboll på tv.  




helgens låt -  punda loss -  Eddie nillson

JAWOOOOOOL!!!!!

hello det har hänt grymt mycket på senaste tiden.

Först & främst typ fått sparken eller chefen har bett mig hitta ett annat jobb. så mina dagar på nuvarande kneget är på nedräkning.

skulle ha möte med chefen trodde jag skulle få löne ökning vart något helt annat..  skiter i jobb satsar på fotboll HAHHA


biljäveln är sönder & ska besiktas denna månad..

det var ett underligt derby  mot gnaget..

några kalla på söder sen bar  det av mot skitiga solna.  litea kaos efter feldömd straff & Sulan kunde inte göra mer lägligt mål.
lite tumult utanför arenan uppstod

vi har skumt nog börjat lira hyffsat i korpen.
spelade fram till mål förra omgången & denna gång bestämde jag själv träff med nättmaskorna.
måste påpeka björn gjorde en ruggig insats som burvaktare !

ska även testa att ta en plats i micke berg & eric alexanderssons anrika klubb kransen united provträning på onsdag!

biffens axel klarar ej trycket längre

det var en blöt afton jag biffen max & hasse drog till riddarkällan efter ett tag vart jag utkasd pga grov dimma (det e typ standard i generation Swine ) så jag & biff drar till tempel bar drar någon öl till sen dax för hemgång . jag & biff sätter oss i en taxi ungefär vid avsvägningen från örby leden till bandhagen känner jag att en del öl måste komma ut genom munnen & biff passar på & pissa. mellan hulkningarna får jag fra mtill biff att vi kör en springtaxi ..  sagt & gjort  vi springer in e in skogslinga vid stureby & då händer det biffen ramlar & axeln hoppar ur led . det är 3:e gången nu på ca 2 månader det händer.
när biffen ligger & smyg gråter ringer jag vård & dem plockar upp oss. i väntan på akuten  bestämmer jag mig för att fixa lite cigg. därifrån är det svart men biff  antyder att jag var stökig & smutsig när jag kom tillbaka & dyngare än dyng . hade lyckarts sno en svenska dagbladet tydligen..



RSS 2.0